Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pamuka Jalan

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 11 Januari 2015 07:29:56

“Tinimbang koréh-korék cok baé bari cicing dikontrakan sagedé pelok, mending mulang ka lembur!”
“Sumuhun Ema, mung upami tiasa mah neda du’a sareng témpona wéh sawarsih deui mah. Upami teu hasil, nembé abdi sakulawargi kalih Ema, urang bumén-bumén deui di lembur.” cékéng pinuh harepan. Ema unggeuk.
Isukna saba’da dhuha, tatangga ngurunyung ménta tulung pokna,
“Pangjualkeun kébon kuring! Haregana 20 juta wé, susuganan batur sakantor aya nu butuheun.”
“Mangga, mung ku abdi badé ditawiskeun salawé juta nya? Ké langkungna uihkeun ka abdi, kumaha?”
“Baé lah! Nu penting buburu laku!” tatangga nyaluyuan.
Diiberkeun. Nyanggut. Pimpinan meunang proyék, terus nyaur méré pancén.
“Pangnéangankeun lahan keur ngalegaan kantor, nu waragadna 25 jutaeun, ngan béjakeun ka nu bogana dina kuitansina mah 30 juta, sanggup teu?” Unggeuk binarung bungah. Buburu nepungan tatangga. Créng. Bro. Song surat kebon. Gutret kuitansi ditéken. Gep sasalaman. Arimut.