Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Curhat

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 09 Januari 2015 20:24:32

Unggal isuk-isuk moyan hareupeun imah. Ciibun nu narapel dina awakna patingborélak kawas pérak. Imutna matak ngirut anu nénjo. Neuteup seukeut sakur nu ngaliwat. Geremna nandingan Aria Bhima.
Geuwat disampeurkeun. Asa béda poé ieu mah. Reueuk beungeutna. Ongkoh deuih, asa geus lila teu ngobrol. "Nuju naon Silaing téh?" tanya kuring. Gék diuk hareupeun manéhna.
Mimitina mah acuh Si Wewelek téh. Ari terus-terusan diélékéték mah, ahirna manéhna daék némbalan. "Lur, uing keur jatuh cinta," pokna bari ngoréhan taneuh. "Alhamdulillah, geuning ilaing téh normal," ceuk kuring. Rusiah haténa budal sapada harita. Intina mah manéhna téh bogoh ka hiji wanoja. Ngan hanjakal indung-bapana teu doaeun. Deuk satuju kumaha kolotna da geuning bogohna ka nu béda jenis. Ucing nu keur curhat ngadak-ngadak luncat, laju ngarontok Si Borontok nu masih kénéh diaanduk.