Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Waru Doyong

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 08 Januari 2015 23:31:14

Rét manéhna kana poto lawas nu narémpél dina témbok. Geulis. Gumerendeng. Mémang geulis. Saha lalakina nu teu kungsi kapéngpéongan. Saha jajakana nu teu pernah micangcam. Saha manusana nu can ngarasaan kareueut imutna. Geulis bawana ngajadi éndah bawa ti kudrat. Kiwari dirina ngahuleng di lawang kamar. Meusmeus gebeg. Lenyap. Mun pareng amprok jeung kaca eunteung. Geuning anggang jeung kanyataan. Naha kulit bet karijut. Pipi gé mimiti kemong. Buuk mindarupa tina hideung jadi bodas. Pantes. Ngaheruk. Bréh runtuyan album. Nalika diriung kunu garandang. Huntu kekerot. Napas ngahégak. Anjing! Neunggeul kusén. Nyéh seuri sorangan. Gog, hareupeun monitor. Leungeunna mimiti ngulinkeun mos jeung kibod. Cikikik seuri sorangan. Ngaran jeung alamat anyar, poto nu tadi, ngumbar imut di facébook. Burudul rébuan jempol. Komén. Muji. Nu nginbox. Ngajak jangjian. Manéhna nyikikik. Matak kukurayeun. Nu ngaronda patingrarénjag. Neuteup keueung waru doyong.