Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

ULAH GÉ Ér

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 07 Januari 2015 14:29:51

‘I can’t life without you’ kitu pibasaeunana mun ceuk barudak satepak ayeuna mah. Tapi émang kitu pisan katresna kuring ka manéhna, da sasat mun euweuh manéhna tada teuing pisakumahaeun nasib kuring ayeuna.
“Nyanggakeun mugia bahan katampi.” Sor. Rupaning kadaharan dipahugikeun. Manéhna imut bari terus ngelus sirah. Nganuhunkeun.
“Nyanggakeun raksukan sareng perhiasanana.” Sor deui. Duit gepokan luyu jeung paménta.
“Katarimaaa, Ayaaaang.” cenah bari semu carindakdak. Tuluy nangkeup geugeut, saba’da ngagaléntoran anteb pisan. Manéhna terus diwowoy. Dibagjakeun lahir batina.
Kiwari wanci nyapih, mangsa misahkeun kuring jeung manéhna. Ukur bisa silihdu’akeun ti kajauhan.
“Bakti anjeun teu sataikukueunana. Ulah gedé rasa bakal bisa mulangkeun cisusuna.” ceuk salah saurang ti nu duaan nu naralék kuring basa munggaran nganjang ka lembur asal. Lembur nu poéna panjang narawang.