Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyangkalak Golék

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 04 Januari 2015 22:40:05

Arjuna juuh cimata, waktu neuteup pasukan Kurawa. “Perang ieu téh, Jun!” gero Keresna, salaku kusirna. “Kuring teu téga mentangkeun panah ka Éyang Bisma! Guru Drona!” témbal Arjuna. “Jih, aingah!” Keresna garo-garo teu ateul. Jut turun tuluy nelepon. “Tong waka dikirim!” hapé dipareuman, kalacat deui kana karéta. “Ti mana, Ang?” Tanya Arjuna. “Jadi kumaha kahayang Arjuna?” malik nanya. “Batalkeun! Pasti Éyang Bisma sareng Guru Drona satuju. Sanés kitu, Yang?” Arjuna neuteup Bisma. Nu diteuteup unggeuk. “Barudak, bubar Baratayuda teu tulus!” gorowok Bisma. Kurawa bungah. “Mundur!” gero Duryudana. Tinggal Keresna sorangan. Culang-cileung pada ninggalkeun. “Ari sia teu balég! Deuleu! Wayang kabur nu lalajo bubar!” Dalang cengkat. Keleweng golék Keresna dibalangkeun. Ragrag sisi kolombéran. “Téwak! Panjara!” cék aparat, mulung golék. Mang Uhé tukang nyapuan jalan gogodeg.