Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Buah Ati

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 03 Januari 2015 23:27:41

“Buaaah, buaaah!” Kuring terus ngadorong roda dagangan ti tungtung kalér nepi ka tungtung kidul. Ngurilingan dunya. Angger nyamos taya nu naros.
“Buaaah, baruuuaaah! Mangga cobian tangtos raooos!” Ngolo nu api-api balawiri. Sora mimiti serak, genggerong garing. Reureuh sajongjongan. Regot, nyedot cai tina kimpul leutik. Nyusut késang nu ngagulidag. Ngadorong deui. Nanawarkeun rupaning buah nu meunang niiskeun.
“Maaang ka dieu!” ceuk hiji sora.
“Tah sakitu cukup teu duitna?”
“Langkung ti cekap Kang. Sami sareng diborong samalih aya angsulanana.” Rada bingung basa narima duit.
“Lain buah nu éta téa euy, nu kungsi diparebutkeun ku urang baheula, piraku teu ngarti?” Nyel. Song duitna dipulangkeun.
“Punten nu éta mah moal tiasa kapésér ku naon baé ogé. Meuni ngahampas pisan!” Ngaléos bari terus nanawarkeun deui rupaning buah. Mangsana mulang buah kameumeut mapagkeun binarung imut kareueut. Tos dangdos kéwes.
“Wilujeng sumping, Aa. Palay buah nu mana?” pokna ogo. Imutna ngabuyarkeun kacapé jeung rupaning lalangsé haté.