Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sajadah

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 26 Désémber 2014 05:24:33

Sora adan Subuh ngaguruh di langit. Gura-giru ka cai. Wudu. Rap samping, baju koko, kopeah, jeung sajadah ngambay dina tak-tak. Gejlig indit ka masjid dibarengan maca basmallah.
Kasampak jama'ah geus rampak. Aya nu qomat. Si Ustad suwung. Kabéh nunjuk kuring kudu jadi imam. Kapaksa da dipaksa ku saréréa. Sajadah diamparkeun. Laju takbirotul ihrom. Aya geter nu béda. Naha ngadadak khusyu? Anéh.
Pas dina sujud panungtung. Haté embung cengkat. Nikmat sujud ka Nu Maha Kawasa. "Subhana robbiyal 'ala wabihamdihi..!" biwir jeung haté teu eureun ngucap. Teu karasa sajadah lalaunan mungkus awak. Belesat mawa kuring ka wiati.