Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mecut Nu Ngariut

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 24 Désémber 2014 14:03:08

Diilo. Dilenyepan bulak-balik. Digulanggapér. Laju dikotrétkeun. Diropéa deui. Yakin. Jangjian jeung ‘pembimbing 1’. Lawung ‘na poé nu geus ditangtukeun. Uplek. Pirang-pirang kamandang patingkalayang, padungdengan. Dicorétan. Rocét. Geuwat diropéa deui. Lalaunan dileukeunan. Rengsé. Nepungan deui. Diémbohan deui réwuan pangdeudeul. Diimeutan gemet kacida. Deregdeg deui nepungan. ‘acc’. Buru-buru nepungan ‘pembimbing 2’. Padungdengan. Nuduh-nuduhkeun deui kakurang. Dicorétan deui béak karep. Didangdanan deui taya kacapé. Najan haté mimiti ngalewé. Ngadeuheus deui. Dicorét deui. Dicawad deui. Omong isuk teu kapaké soré. Cunduk mangsana midang makalangan dina sidang. Nu ngaruji carapétang ngadagangkeun pirang-pirang rarancang. Kudu kieu, kudu kitu. Kurang ieu, kurang itu. Bati ngabéléhém basa apal yén bebeneran daratang gumantung titik panyawang. Luang ti papada urang. Nyipuh pangaweruh sangkan kamandang garumenclang.
“Perbaiki terus karya saudara! Ditunggu di sidang tertutup.” pokna. Bréh omékeuneun, lir pajurawetna benang kusut. Imut maur nebarkeun kapaur. Ngahuleng sajongjongan, laju gumerentes sorangan, “Kagok asong. Diayonan nepi ka mana ogé.” Ngabeberah manah.