Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tamu Tengah Peuting

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 21 Désémber 2014 22:15:08

Réngsé ngajudulan. Bingung nuluykeunana. Ungkara naon anu kudu ditulis saterusna. Cék pikir. Da reungit gé bisa lamun dianggap tamu tengah peuting. Rét ka rohang tengah pamajikan geus cengkat, sup ka kamar. Barudak mah ngaringkeb di kamarna séwang-séwangan ti jam sapuluh kénéh gé. Uing masih nagog di rohang gawé, nyanghareupan monitor. Can kaimpleng nyieun leunjeuran carita. Karék judulna nu tadi téa. Di buruan kapireng séahna hujan dibarungku patinggelegerna gelap. Tadi soré meunang béja ti Rt, Nyi Uyih ngagantung manéh. Cénah dipangejatkeun ku kabogohna dina kaayaan nyiram. Inget ka dinya. Bulu punduk muriding. Mangka teu kuat hayang ka cai. Da ti tadi hayoh baé nginum kopi, ngahaja pamajikan nyiapkeun saemuk gedé. Udud gé tinggal tilu batang deui. Ngaludeung-ludeung manéh muru dapur. Piraku kudu ngompol dina calana. Rekét. Blug. Panto dapur miheulaan muka. Séak. Gajleng ka patengahan. Héok bau bangké, neumbag pisan kana liang irung. “Nyampurasnyun….” bari keketrok kana panto. Pes listrik pareum.