Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Ngaros Kagarongan?

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 19 Désémber 2014 21:59:42

Ngajalankeun mobil téh teu tarik. Mangsa ngaléok méngkol ujug-ujug aya nu nyalib. Reg motor téh eureun lebah jajalaneun. Jut nu bogana turun, ngadeukeutan, kaca hélemna dibuka. “Nepangkeun, Garong! Éngké wengi sasaran téh bumi Bapa,” omongna. Kalacat kana motor deui. Biur nyemprung miheulaan. “Kunaon jelema téh?” cekéng garo-garo teu ateul. Bada Isya gék luhur korsi di rohang tengah maturan pamajikan nu lalajo sinétron. Teu kungsi lila kadéngé nu mencet bél. Pamajikan cengkat muka panto. “Pa, tamu!” cénah. Sémah dititah sina langsung ka rohang tengah. Barang bréh, “Siga jalma nu tadi beurang?” cekéng ngagerendeng. “Émut kénéh?” neuteup seukeut. Uing unggeuk. Kerung. “Ayeuna pisan waktosna abdi ngagarong téh! Bapa sareng Ibu uninga ieu naon?” ngacungkeun péstol. Uing jeung pamajikan ngeleper. “Upami kahartos, wayahna perhiasan sareng artos ka abdikeun!” Pamajikan gura-giru nyokot perhiasan jeung duit nu aya di imah. Kabéh dipasrakeun. “Hatur nuhun katampi,” laju ngaléos. Geus leungit tina panempo. “Garooooong!” segruk pamajikan ceurik.