Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

ErÉm

Kénging Mulyana SA
Dipidangkeun dina lapak 18 Désémber 2014 07:32:57

Biur. Basa nimu jalan rata nu ngabulungbung. Rasa manéh, erém teu dipaliré. Belenyeng mingkin kenceng.
“Kadé bisi aya logak, bisi teu sempet ngagiwar.” Tonggoy nyetir. Dihajakeun.
“Jiiih aingah! Kadé euy bisi banna bitu!” Jol kainggis nitis.
Lalaunan erém ditincak, basa manggih tikungan nanjak tur jalanna arula-arileu. Karasa pisan mangpaatna erém. Reg eureun deui. Mariksan erém basa karasa kurang pakem, tuluy minyak rémna dipinuhan deui jeung dikencengan baud-baudna. Geuleuyeung deui neruskeun lalampahan di jalan kahirupan.
Reg lebah hiji gapura utama dayeuh pariwisata jajanan jalma sawawa, Kota Bonéka.
“Wayahna kuring moal bisa marengan.” ceuk erém semu dareuda.
“Naha?”
“Erém nu saéstuna di ieu wewengkon geus nyampak ‘na diri anjeun, kuring embung kababawa.” Léos. Ninggalkeun. Kasawang nu bakal kasorang, kacipta bruh-bréhna kaéndahan sok sanajan ukur mamalihan.