Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Samagaha

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2014 21:53:42

Hulang-huleng. Inget kana kajadian kamari. Teu nginjeum panon Mona silituyun jeung jajaka gandang di mall. “Pan sidik ondangan geus dibagikeun?” Peuting. Tanggah ka langit. Bulan nu tadina ngempur kawas arék samagaha. “Saminggu deui aing dirapalan. Can jadi pamajikan geus meta kitu. Boa daékna ka aing téh sabab harta?” jung cengkat. Balati diselapkeun lebah cangkéng. Rap jékét. Biur ngebut. Mobil diparkir di tempat rada anggang. Keteyep muru ka imah Mona rerencepan. Nepi ka nu di tuju. Bréh jajaka nu kamari. Uplek ngobrol di téras hareup. Layeut paduduan jeung Mona. Karta nyempod tukangeun rungkun. Huntu kekerot. Kusiwel balati dicabut. Rék diténggorkeun. Dilelempeng. Bareng jeung si jajaka nangtung, nonggongan. Belesat dibalédogkeun. Seuseukeutna nyuruwuk meulah angin. Kira-kira sadeupa deui ngarandeg. Pérahna nu ngabentuk hulu manuk nyarita, “Moal kaduhung, Ta?” Karta ngarénjag. Waktu dirina dibangkol sarta meunang béja. Nu ditandasa téh geuning lanceuk teges Mona. Nu ngahaja nyelang mulang ti jauhna hayang nyaksian adina panganténan.