Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tés Ngitung

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2014 13:37:56

Jelema ngagimbung, marawa pakarang. Kuring ngarengkog dina jero mobil, leuleus satulang sandi. Motor ting balatak, harurung seuneu ngabebela. Maju lalaunan, bari kaca mobil dibukakeun. Nu mawa pakarang ngaralongok ka jero mobil. "Eureun!" Nu saawak-awak di tatto méré paréntah. Jantung asa coplok. "Ti mana manéh?" Kuring ngajawab arapap-eureupeup. Picurigaeun. "Cik, ngitung siah!" Jelema nu mawa pakarang nyalampeurkeun. Siap satigaseun kana beuheung. "Satu, dua, tiga, opat..." Nepi itungan ka opat nu mawa pakarang ting cakakak. "Ah, ieu mah urang sunda!" Nu seuseurian jeung nu mesem masih kaciri ti nu kaca spion.
Sanggeus asa teu napak nincak gas mobil, kuring eureun di warung nu jualan tahu sumedang. "Jih, sajauh-jauh dagang tahu kadieu?" Ngagerendeng dina jero haté. "Kang, ari tadi dijalan kunaon jelema nyegatan mawa pakarang?" Kuring nanya panasaran. "Ah, geus biasa didieu mah, kang! Dayak jeung Bugis paséa!" Bari nyepengan beuheung kuring sukuran jadi urang sunda... *