Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rusiah Di Kaputrén

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 06 Désémber 2014 08:59:09

Teu bisa baha kana kahayang sepuh. Endén Putri Citraresmi kapaksa nampi panglamar Hayam Wuruk. Padahal geus aya beubeureuh nu satia. Unggal peuting datang. Nganjang bari demit. Gegejeburan teuleum dina lautan cinta.
Peuting éta minangka peuting panungtung. Anu ditungguan can jol kénéh. Naha ka mana? Umur-umuran can pernah jalir. Na kunaon? Gumerendeng sorangan. Tilingcingcat. Unggal aya sora luareun kamar gancang diburu. Ngajengjen dina lawang jandéla. Guligah.
Jangkrik jeung cihcir sorana patémbalan. Endag-endagan nepakan dada. Ucang-anggé dina haté nu liwung. Ngocéak dina jerona jero. Gugupay metotan rasa.
Peuting ngagayuh ka subuh. Aya nu ribut di lawang kaputrén. Wadya balad tentara karaton keur ngerepuk hiji lalaki. Imeut ditingali saha nu keur dikepung. Teu kasamaran. Arék dihulag. Ngan hanjakal sirahna kaburu ngagelenceng.