Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saémbara Drupadi

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 03 Désémber 2014 23:25:51

Waktu Karna ngilu saémbara. Drupadi teu panuju. “Narah, anak kusir!” cénah miceun beungeut. Duryudana kekerot. Arjuna maju. Drupadi imut, kapincut ku kasépna. “Bagja mun jadi salakina. Kengingkeun, Kang,” gumerendeng. Dikersakeun jajaka nu jadi impianana meunang. Teu sirikna surak bawaning ku bungah. Teu nolak mangsa Arjuna ngaboyong dirina pikeun nepungan Kunti, indungna jeung dulurna nu opat. Nepi ka nu dituju dibagjakeun kalayan marahmay. Drupadi bungah upama sagancangna dikawinkeun. Oléng pangantén jeung Arjuna. “Geulis, kusabab Pandawa téh limaan. Wayahna hidep kudu jadi salakina,” cék Kunti. “Maksad, Ibu?” Drupadi kerung. “Limaanana kawin ku hidep!” cénah. Rénjag. Drupadi lain deui reuwasna. Teu béda ti ngadéngé gelap tengah poé éréng-éréngan. “Kunaon ngahuleng?” Arjuna nyampeurkeun. Drupadi ngéséd. Ras inget ka Karna, najan anak kusir sarua satria. Rupana teu jauh jeung Arjuna. “Kang Karna!” beretek lumpat ninggalkeun éta patempatan. Pandawa neureuyan ciduh. Kunti ceuleumeut.