Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngalétak Ciduh

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 30 Novémber 2014 21:45:25

Rumasa nyiduh dihareupeun manéhna. Dina ciduh téh aya rupaning ungkara; keuheul, timburu, nyacampah. Getas harupateun. Guguan kana béja ti Kanta. Geuning peuting tadi bapana ngobrol di garduh ronda sakitu dariana. Nyaluyuan. Néng Enung mun dilamar. Iraha kudu datang deui ka imahna? Kawasna rusiah ciduh can nepi, teu kungsi ditepikeun ka kolotna? Bisa jadi. Disidem. Harita rurujit nu nyangkaruk dina ciduh ku manéhna ukur dikeprét ku cimata. Rarasaan mah moal beresih. Waktu aing ngejat gé kadeuleu kénéh. Nyaan kudu balaka tur sasanduk. Cék haté. Kitu gé mun ngancik kénéh katresna. Bener ngancik, cekéng waktu ngarampa haté. Jalanna ngan hiji pikeun nepungkeun deui dua haté nu kungsi paanggang ku jalan ngalétak ciduh nu kungsi diciduhkeun. Wanci sareupna nginggig ka imahna. Burih dilakop. Sanepina kanu dituju. Ngajanténg di buruan. Rét ka rohang tamu manéhna ngobrol jeung Kanta. Kanta? Laju pagégéyé luhur korsi. Kanta tumpang kaki. Atra ciduh dina dampal sukuna. “Ngalétak?” Ngagidir. Kekerot.