Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tukang Sulap

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 24 Novémber 2014 22:48:40

Pasar Kaliwon geus ramé. Ngondang kapanasaran ngagimbung di kalér. Dideukeutan. Seseledek hayang panghareupna. Bréh, tukang sulap némbongkeun kaparigelan. Daun disulap tetep daun. Beuki hélok. Kitu deui batur. Teuing naon pangirutna nu nyababkeun embung incah. Pédah manéhna jangji, bakal muka karung eusina oray huluna mojang geulis aya makutaan? Ti wanci haneut moyan kiwari geus lohor karung can dibuka. Nu lalajo beuki nambahan. Nu surak, keprok, suit, jeung sajabana teu eureun. Ongkoh deui pakétrokna waos, “Sangat meyakinkan!” cék nu tadi disulap dompétna angger disakuan. Wanci asar karung can kénéh dibuka. Uing mimiti mangmang. “Bener kitu?” cekéng. Rét ka kénca katuhueun, can aya nu ingkah. “Bener kawasna?” negerkeun haté. Wanci Magrib kakara dibuka. Kabéh gé taya nu ngiceup nénjo nu ngaléor ti jero karung. Oray sanca sagede pigeulang. Ger, keprok, surak, suit, jeung sajabana. “Nyurakan naon?” nanya kanu gigireun. “Itu tingal,” jawabna. “Naon nu anéh?” cekéng. “Oray?” Uing beuki hélok. “Muhun oray!”