Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Nyingkahan Peuting

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2014 19:19:24

Layung kancana. Murup mubyar. Anjeuna ngajanteng lebah jandéla loténg. Socana nu semu beueus neuteup éndahna kaayaan. Tibelat mun kudu papisah. Langit emas, méga emas, gunung emas. Ngembat jalan emas ngaréndéng jeung rungkal-ringkelna walungan emas, meulah kotakan-kotakan sawah, emas. Tatatangkalan di pakarangan pon kitu. Kalakay émas plak-pluk ninggang amparan jukut emas. Éndah. Bareng jeung nyalingkerna panon poé ka satukangeun gunung. Kaayaan mimiti poék. Koréak ngelak. Srit uncuing lir nyenggakan. Ruménjag. Geuning peuting téh angger cunduk. “Layung dagoan!” kalacat kana jandéla. “Tong lumpat! Geus waktuna beurang kaganti ku peuting!” Jangjang peuting mébér. Isukna. Di buruan vila ngagimbung jalma. Garis pulisi ngurilingan lokasi.