Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kang Kosim 2

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 13 Novémber 2014 15:22:23

Ku jaksa mah, tangkal peuteuy gé sieuneun. Mun geus manjing umur tacan buahan waé, tangkal peuteuy kudu diancam ku anu bogana, “Awas, dituar siah! Rék dijieun padung jaksa!” Ngan poma, kudu aya anu surti, laju gancang ngahulag, “Ulah dituar, lebar. Engké gé mo burung buahan, geura.”
Tah, Kang Kosim pasarandog jeung anu ngajingjing kampak.
“Badé lajeng ka mana Abah téh?”
“Rék nuar tangkal peuteuy anu di juru kebon. Keur padung jaksa.”
“Oh, sumuhun.”
“Bongan teu buahan waé.”
“Jih, saé.”
Mureleng, bakat ku teu panuju. “Éh, ari Ujang, bet teu surti. Carék atuh Abah téh. Carék. Tong cios dituar, kituh! Engké gé bakal mulang tarima éta tangkal peuteuy téh. Tah, kudu kitu Jang Kosim nyarita ka Abah téh. Sok balikan deui!”
“Sataktosna, Bah. Leres teu kedah dituar.”
“Tah, genah ayeuna mah kadéngéna. Jadi, ulah dituar atuh nya, Jang? Heueuh atuh, moal. Pokona, lamun engké buahan, Jang Kosim rék dihancenganan sahanggor.”
“Alhamdulillah.”