Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dongéng Kabayan

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 12 Novémber 2014 23:41:37

Waktu manéhna jadi RW embung ngécagkeun jabatan RT. Warga sapuk nganteur karepna. Basa Kuwu Karmidi béak jabatan manéhna buru-buru nepungan camat, majar warga euweuh nu daraékeun nyalon. Camat percaya dumasar surat usulan forum RW jeung RT. Apan ketua forum gé manéhna. Warga désa teu réa omong. Sabodo. Mangsa pilkada, ditékél ku sorangan, ti mimiti panicia nepikeunka panwas katut nu hak milih. Calonna gé manéhna sorangan. Warga teu paduli, ngurus kasibukana séwang-séwang. Ahirna manéhna jeneng Bupati. Jabatan saméméhna teu kungsi diécagkeun. Ti dinya manéhna ngabogaan deui niat hayang boga jabatan nu leuwih luhur. Jadi Gubernur. Gampang naker. Teu énténg kumaha? Pan ti mimiti RT nepikeun ka Bupati gé manéhna nu ngajabat. Ningkat deui kahayangna. Aing mah moal kapalang hayang ngawasa dunya, cék pikirna. Dunya dibedol satarikna. Pamajikanna nyoworok, “Montong ieu mah keur Abah!” Dumadakan pias. Awak ngeleper. Abah ngagégag muru méja makan. “Borokokok, sugan déwék nuturkeun ka sawah!”