Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Dikerem Di Gudang

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 04 Novémber 2014 21:40:00

Blug. Awak uing dibalangkeun. Nyangsaya luhur sofa butut. Teu kungsi lila kalayang deui nu sanasib. Geus pasti nu anyar datang nindinhan awak sorangan. Teu bisa ngejat suku katut awak ngalaman tatu parna. Sungut jeung tarang buncunur. Bek. Cénah. “Aduhhhh,” cekéng. “Hampura, Lur!” cénah. Geblug. Panto gudang dibantingkeun. Ceklék dikonci ti luar. Sora sapatu ngajauhan. Kaayaan jadi poék. Rohangan nu diwangunku témbok beton taya lolongkrang pikeun asup cahaya. Uing dihijikeun jeung barang-barang nu dianggap rongsokan, kawasna. Beurit ricit. Karasa patinggarajleng muru awak, mejéran, modolan. Ayaku téga. Naon salah uing? “Sabar, Lur, teu kudu sedih. Tarimakeun anggur,” cék batur sanasib. “Dupi sadérék saha?” cekéng panasaran. “Ih, naha maké nanya kitu? Pan nu harita gigireun, Dulur!” jawabna. “Gigireun?” cekéng. Nginget-nginget kajadian. Bener da nganduaan nu ngalaman nasib digubragkeun teu puguh-puguh di gedong déwan téh. “Akang,” cekéng. Ti dinya. Jep. Jempling. Tibra. Nyaring téh kagareuwahkeun. Sora ragaji mesin. Gurilapna bedog. Katojo matapoé.