Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dua Carita

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 31 Oktober 2014 07:29:44

Manéhna nangtung nyérangkeun lambak. Sidik, bajuna biru sahéab, ngadago ‘na bangku péron. Hiur angin nebak layar ti jauhna. Karéta pamungkas taya raratan iraha anjogna. Tapi, nu dianti geus teu nyésakeun harepan. Suremna lampu setatsion, némbong-gelorkeun bulungbungna erél papasangan. Moal mulang jigana, teuing katambias di lebah mana, apan sagara sakitu makplakna. Peuting mingkin ngarungkup kingkin, nyebit-nyeuit tatu nu teu daék lita-lita.
Manéhna, sidik, bajuna biru sahéab, pada-pada anteng, najan pada-pada engeuh yén anu dipiangen ukur ngolémbar sakolébatan, lalaunan tilem ka satukangeun mumunggang.
Manéhna, teu mustahil éta téh anjeun. Ari nu bajuna biru sahéab, bisa waé kuring. Atawa, dina rék patukeur posisi gé moal aya nu nganaha-naha. Ngan pamustunganana ngajanggélék jadi urang.
Simpé.