Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

(52) Jang Odin & Kitab Cinta

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 30 Oktober 2014 17:23:44

Di masigit. Odin katatang-kotéténg. Nyingkab-nyingkab samak. Dodongkoan ka kolong paimbaran. Weléh. “Néangan nanahaon, ‘Bro?” Si Colat nanya. “Buku! Nu Néng Halimah,” walon Odin. Novel kameumeut. Néng Halimah pasti bendu. Odin rumahuh. Samarcabak. “Ku nyanéh, nya?” Odin maido. Si Colat gigideug. “Kateuteuari maca kitab kitu patut, Jangbrow!” témbalna bari nyéréngéh. Dijebéng-jebéng.

Peutingna. Gidig ka saung huma. Dikotéktak. Teu kasampak. Mangkaning geus jangji rék dipulangkeun isuk. Odin guligah. Keuheul ka diri sorangan. Nambelarkeun barang injeuman. “Cuang téang ka ditu, ‘Bro!” Si Colat jol ngajorélat. Nyamber Odin. Dibawa ngabelesat. Leuwih gancang batan julang. Jleg. Di hulucai. “Tuh, dina dahan gayam,” Si Colat nuduhkeun.

Bréh. Putri Nurmaya keur maca. Cahaya patingburinyay tina lambaran bukuna. Ngatumbiri. Jadi pirang-pirang kembang. Warna-warni. Ngurilingan nu keur uleng. Aya cahaya. Ngabebela. Jadi pedang nu nyiriwik. Nigasan kembang. Nurmaya nyuuh. Sumegruk. “Nyai..!” Si Colat ngagentra. Nurmaya ngalieuk. Cimatana tinggurilap. Laju ngejat bari maléngpéngkeun buku. Ngabarasat. Ngegegedur. Nyabet Odin nu hareugeueun.