Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gandrung

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 27 Oktober 2014 22:26:50

Gagal jeung gagal. Kukulutus. Ahirna nepi ka leuweung sanget. Tadi gé di landeuh pada ngabéjaan ulah ngalanto ka lebah dinya. Teu diwaro. “Kuma déwék!” Puguh ieu anu ditéangan. “Di dieu jalan pati aing!” Nginum racun teu paéh, ngagolér luhur rél karéta bolay, ngaduruk manéh teu metu, sugan panggih jeung maung atawa onom. Modar téh tulus. Da sia gara-garana mah, Nyai! Abong kéna rancunit, loba nu ngahelaran, aing disapirakeun. Siga nu méré harepan. Buktina cau ambon dikorangan. Jajauheunka palupuh nangtung. Reg sisi jungkrang. Lungkawing. Dasarna batu cadas sareukeut. “Moal gagal!” cekéng nyorowok. Cikikik téh nu nyeungseurikeun. Sorana patingsaléor, matak kukurayeun. Rét ka lebah datangna sora. Kunti ucang-ucangan dina dahan. Disidik-sidik geulis ogé. Leng. Lila meueusan. Jigana matak seuri gé bogoheun? Cék haté. Tuluy disampeurkeun. Kunti ngejat. “Amit-amit!” Ger nu surak awor jeung keprok. Dibarung suit. Teu kantun nu nyakakak. Nyel keuheul. Belewer mik diténggorkeun kana tarang Sutradara. “Anjing!” Sutradara ngaheumbatkeun korsi.