Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kahayang

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 23 Oktober 2014 12:46:26

Bah Tobi'i anteng menekung. Tasbé muter geus réwuan kali dina dampal leungeunna. Peuting ieu namatkeun puasa mutihna nu ka opat puluh hiji poéna. Manéhna soson-soson ngawirid. DIrarasakeun. Dibayangkeun. Ditetepkeun dina haténa.
Kira-kira wanci janari leutik. Kolébat aya nu datang. Ngajega hareupeun nu keur sila. Hiji aki-aki nu kacida sepuhna. Raksukanana murub mubyar. Hurung. Hérang ngagenclang kawas tarang nu mikmin.
Cedok Bah Tobi'i nyembah. Haténa ratug tutunggulan bakat ku atoh kadatangan Sang Begawan Banyu Sétra.
Pok anjeunna tumaros, "Tobi'i hayang jadi naon anjeun téh nepi ka poho kana sagala rupa?" Sakedapan Bah Tobi'i hareugeueun. Tapi teu lila manéhna sadar. "Teu pindo damel, Pangersa. Uingah hayang jadi deui BUUK jeung HUNTU wé," jawabna bari tungkul. Barakatak Sang Begawan gumujeng. "Geuning sanasib jeung kula, Tobi'i..!" saurna bari ngereles duka ka mana.