Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gedong Peteng

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 21 Oktober 2014 21:26:55

Beledag. Pré. Ti rohang tengah. Uing nu kakara cat nincak téras ruménjag. Pamajikan ngagabrug. Séntér kageuweungkeun. Pluk. Murag. “Boa leres, Ang, sakumaha wartos tatangga?” pamajikan humaréwos. “Tahayul,” cekéng, mulung séntér. Hurung kénéh. Ceklék. Mukakeun panto hareup. Rohangan poék mongkleng. Pamajikan beuki tipepereket. Pelengseng. “Bau menyan, Ang,” cénah. Puriding bulu punduk ngandelan. Tara-tara. Cék haté. “Meleum saté sakalian!” cekéng keuheul. Cikikik. Nu seuri nompok pisan. Semu ngirung. Jih, naha pamajikan nyeungseurikeun. Awak nu nangkeup karasa tiis. Bau bangké nutupan angseu. Ngurel. Padahal tadi maké minyak seungit. Uing panasaran. Séntér disebrotkeun ka lebah pamajikan. Bréh. Rénjag. Awak rampohpoy. Tuur noroktok. “Geu, geu, geuning…..” ngaleketey. “Ang, dimana?” cék nu nyorowok ti buruan.