Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

(51) Jang Odin & Surat Cinta

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 14 Oktober 2014 16:33:37

Surat. Surat walonan ti Néng Halimah. Diusap. Diambung-ambung. Geus karuhan eusina mah. Puluhan kali dibaca. Nyerep kana sanubari. Ngancik di puseuring kalbu. Beuki lila beuki bagja. “Nya? Ceuk uing gé. Mun ti baréto.” omong Si Colat nu teu éléh jigrah. Odin imut, leuwih ruhruy batan layung di langit nu ngagulubur.

Peutingna teuing ku éndah. Sabot mulan di buruan saung huma. Basa Odin keur ngarinding. Wirahmana leuwih hégar batan séah walungan di birit lembur. Kapireng sora gumuruh. Bréh. Dapuran haur. Lir dipulintirkeun. Badis aya nu ngabedol. Ambrol. Karabut katut ka akar-akarna. “Jiiih, kunaon ituh?” Si Colat ngojéngkang. Panasaran. Odin anteng humariring.

Ngurunyungna tengah peuting. Si Colat. “Bogoheun pisan ka nyanéh, ‘Bro!” ceuk si Colat sabot neuteup nu keur uleng maca surat. “Nurmaya? Kumaha atuh…” Odin gumerendeng. Ukur ngarérét. Anteng deui. Si Colat gogodeg. Bingung sorangan. Laju ngabelesat. Rék ngupahan nu nyegruk di hulucai. Di langit bulan gumiwang. Caricangkas kapireng bangun ngahelas.