Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Poli: Tikus, Gami, Jeung Klinik Atawa Klénik

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 12 Oktober 2014 10:19:37

Sakadang Tikus kukurusukan dina sela-sela par-TAI. Néangan jalan hayang asup jadi anggota dHéwan. Beuki bau beuki betaheun. Beuki riweuh beuki loba lolongkrang keur pulang-paling. Bumetah. Bumén-bumén. Prok..! Papanggih jeung Gami. Layeut. Beurang-peuting silih anteuran tresna. Unggal tempat hiji tresna. Gami di opat madhab.
Tikus jeung Gami beuki ngabauan par-TAI. Gedong dHéwan melenghir ku lendir. Unggal nu nganjang pada-pada nyengir. Biwir ngacir kawas dikuncir. Maluntir. Muir mirip kulincir.
Béja pabéja-béja. Informasi pabaliut. Teu puguh hulu teu jelas buntut. "Tok..! Took..! Toook..!" ceuk Ketua Sidang bari nakolkeun palu kana tarang salah sahiji anggotana. "Interupsi, Ketua! Ini pasti akibat klénik. Mohon waktu untuk bicara," salah saurang anggota ngacungkeun peureup. Sakadang Ketua tonggoy. Teu maliré. Nu interupsi beuki rabul. Dur-der paséa rongkah. Silih piting. Silih babuk. Silih gégél. Galemprah. Tungtungna mah sakabéh nu aya di Gedong dHéwan dibawa ka Klinik Bersalin.