Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Once Upon Time In Astana Gedé

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 08 Oktober 2014 23:56:15

Opat warna turun ti langit. Nyulusup kana pependeman Nyimas Putri Citraresmi. Cahayana ngempur gilang gumilang. "Engkang nepangan salira, Geulis!" aya sora hawar-hawar.
Ukur dibagéakeun simpé. "Pawitaaaan..!'' jol kadéngé sora wanoja ngajerit. Oyag sabudeureun makam. Nyakséni nu keur silihpikasono.
Tatangkalan kabéh sumujud. Indung peuting mélétét tina sela-sela méga. Mareungpeun carang. "Entong papisah deui atuh aranjeun téh!" sora-sora patémbalan.
Imut nu geulis diteuteup geugeut. Nu kasép ngarangkul nu geulis.
Angin peuting humiliwir. Sorana nyasaak rasa. Teu karasa cimata bedah. Awak kakeueum cai. Ngangkleung kabawa palid. Arwah-arwah patingkocéak.
"Gancang hanjat!" sora nu nitah. "Embung! Déwék rék nuturkeun léokna cai," jawabna pegat-pegat. Éndahna cinta roroésan dina sagara rasa.