Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jeprut

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 08 Oktober 2014 15:22:50

” Waringin Sungsang wayaipun tumaruna pinancak suji kembar kakayon samia merapi, adem ning siang anget kala ning wengi,” Burinyay, jeleger..gelap ngampar kana embun-embunan. Koréjat. Rét ka kénca ka katuhu, Sreet, awak asa weweg urat kawat balung wesi. Ceg bedog dicekel pageuh dina cangkengna. Gejlig, Gilig rék maling ka imah jelema beunghar anu kawentar jago maénpo, jawara di lemburna. Geus saminggu anak pamajikanana ngan dahar sampeu jeung hui, euweuh deui jalan. Gajleng ngaluncatan pager, bus asup ka pakaranganana. Sérépét mesat bedog. Gurilap, hérangna katojo bulan ngempur. Keteyep noong tina sela-sela jandéla. Di jero aya anu ting haréwos paguneman. “ Kang, ih meni asa heuras ayeuna mah,” sora pamajikanana. “ Anu Nyai oge meni liket kieu, ketanan ayeuna mah,” salakina némbalan. Ngadenge anu paguneman, nyel ambek . Ngagorowok bari ngabecir lumpat ka jalan ” Sakalian kalapaan wé atuh siah!”