Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Yoséphine

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 30 Séptémber 2014 22:06:06

Mindeng maca sajak jeung sanggian karanganana. Anjeun nu ngolébat dina kingkilaban beurang, nu nyunggelikeun haté wanci kajanarinakeun. Rusiah hirup geuning aya anu ngatur. Gok amprok, teuteupna jeung imutna, ngaliuhan lelembutan. “ Nepangkeun abdi Yoséphine Kang,” haréwosna semu ngawirahma tembang kaléon. Sapeupeuting ngan pareng silih paling rérét, teu wasa ngedalkeun kalimah ungkara siloka. Katrésna diteureuy jungkiring peuting, ngan haté teu weléh mabra. Isukna, waktuna mulang taya panggupay panganteur tineung, kakangen bacacar muguran. Saparat jalan pangbalikan kawih kulu-kulu barang ngagalindeng dina jero kalbu. Petis kupa jeung jantaké singhoréng mah ceremé leuweung. Alus rupa hadé haté, singhoréng mah dunungan bébéné deungeun. Mugia salawasna salira waluya Yoséphine.