Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalampahan Ka Karangpawitan

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 29 Séptémber 2014 11:37:39

Aya anu haat mikeun mobilna keur milangkala FBS nya ngontak sababaraha urang fikminer, hasilna kabeh rek miang sewang-sewangan ka Garut. Pandeuri ngontak Cep Nunu nya nyambung dina telepon," Abdi ngantosan di Polres Mangunreja Kang." tembalna. Biur we ka Mangunreja di jalan aya macét di Cikunir jeung di Singaparna. Anjog ka hareupeun Polres Mangunreja nyot heula udud santai we ceuk dina haté meureun aya urusan jeung pulisi. Teu embol wae nya ditelepon. " Kang abdi tos di Salawu upami hoyong sareng mah di antosan di Sukadana." pokna. Rada medenghel oge hanas ngadagoan, biur deui ka Sukadana Garut. Pelebah setopan Sukadana di telepon deui. " Dimana Yi, akang dina lampu beureum yeuh di Sukadana?' Nembalan dina telepon banguna téh bari cecengiran." Abdi di bunderan Suci Kang, kadieu wé." Gusti teuing éta ka lanceuk tepi ka kituna, teu beunang dipikanyaah. Kapaksa panggih di Suci jeung di Karangpawitan teu hayang seuri saeutik-eutik acan.