Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Baluweng

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 27 Séptémber 2014 23:56:56

Beretek ngagolér. Ngahening. Neuteup palupuh nu dihias ramat lancah. Pipikiran kumalayang. Lulumpatan teu daék leumpang. Panon museur kana sora-sora nu patinggerendeng. Ceuli neuteup seukeut nu diuk bari ngajega. Koréjat ngedeng. Lalaunan cengkat tina lamunan. Bray..! Poék mongkléng buta aksara.
"Naaa satéh ngajedog waé di dapur. Tuh asuh bapa sia nu karék dimandian!" ceuk anakna bari molotot. "Mangga, Jang. Keun ku Apa Si Aki urang asuh," jawabna bari rerempodan. Léos ka kamar saré. Kerewek bapana dijingjing. Dibawa ulin ka sakola.
Keur anteng ngasuh bapana nu ogo. Torojol tatanggana balik. Hariweusweus. "Geura mulang, Arnasan!" cenah. "Aya naon?" manéhna ngajawab. "Indung manéh karék bieu dijurukeun. Geuwat geura adanan!" ceuk tatanggana bari saré.