Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wanci Sareupna

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2014 23:11:31

Siet. Crep. Seuseukeut jamparing niruk embun-embunan. Kusek teu éling bumi alam. Wanci sareupna nguniang. Karampa getih garing dina sirah. Jamparing dipiteskeun. Mun dibebol tangtu uteuk ucutan. Manéh geus nyingkah. Iwal imutna jeug borélak huntu nu masih kadeuleu. Jumarigjeug muru bedog nu tadi mecleng. Dicekel pérahna tipepereket. Jantung leungiteun ketugna. Karék sadar. Digubug ku manéh. Dada ngaguruh. Ceuli ngahiung. Dibarung kunu patingharéwos. Gancang sampurnakeun. Cék sora. Jen ngajanteng. Dicicingkeun mingkin jangar. “Kitu gé lamun anjeun cinta!” éces kénéh omongan manéhna. Ngeteyep muru jandéla. Bulan murungkut. Hariwangku seukeutna bedog. Béntang patingsalingker. Langit reueuk. Gebrét hujan. Tatit patingbarasat. Guludug pauntuy-untuy. Awak ngagibrig nirisan. Bru rubuh lebah panyawéran. Nu boga imah gasik nulungan. “Aang?” cénah bari mayang. Manéh nu keur diuk di rohang téngah samar polah.