Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

NÉng Welas Teras Tumaros

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 25 Séptémber 2014 07:42:21

Mulang ti sakolaanana Néng Welas ukur munjungan. Teras ngaléos. Mamah kerung. Biasana sok galécok. Sagala rupi dialéwohkeun. Kari-kari janten balem. Kucem. “Dieu heula, Kunéng! Mamah hoyong disun!” saur Mamah. Néng Welas ukur ngalieuk. Neuteup. Sakedapan. Sorot soca sari alum. Ngeyembeng. Teras lumpat ka kamarna. Ngagebrugkeun panto. Mamah tambih hareugeueun. Hariwangeun.

Sabada dicombo éskrim. Dituras-taros ku Mamah. Welas balaka di kamarna. “Si Roni baong, Mah! Welas dijenggut!” Saurna. Inghak-inghakan. “Jep, jep, jep! Kunéng teu kenging céngéng!” saur Mamah bari ngarangkul. Teras Welas nyarioskeun Roni. Nu sok noélan. Sok nyiwitan. Eueuriheun. Diupah-apéh ku Mamah nu akeupna tambih deudeuh. Welas ngahénén. Kucap-kiceup. Kerang-kerung.

Saparantos pahuleng-huleng. “Mah, Aloh resepeun ka nu bageur, nya?” Welas ujug-ujug naros. “Kantenan! Numawi, Kunéng tong sapertos Roni,” Mamah ngawurukan. “Tapi naha Aloh ngadamel Sétan, Mah?” Mamah ngaranjug. Rarat-rérét. Ngémut-ngémut pijawabeun. Bréh. Teuteupna kandeg dina potrét Si Papap. Nu nuju imut. Imutna leleb kacida. Mung potrétna. Jinisna duka di mana.