Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon HapÉ NÉng Welas

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 22 Séptémber 2014 10:22:27

“Hapé! Hapé! Hapé!” Saur Néng Welas. Gumerendeng payuneun Papap. Bari sila. Pananganna ranggah kawas Éyang upami nuju ngadunga. Mastakana gudag-gideug sapertos nu nuju dikir. Si Papap gogodeg. Aya ku keukeuh Néng Welas palayeun hapé. “Ké upami tos ageung,” saur Papap. “Hapé! Hapé! Hapé!” Néng Welas tambih husu. Papap ngaléos. Jéngkél.

Pasosonten. Papap nuju ngadaweung. Anteng. Néng Welas ngajémprak deui. “Hapé! Hapé! Hapé!” saur Néng Welas. Dareuda. Semu ngalengis. “Moal! Moal! Moal” Papap ngawaler, nurutan anu wiridan. Néng Welas ngoléséd. Jémprak deui. Beuki caket. “Hapé! Hapé! Hapé!” saurna. Tambih melas-melis baé. “Welas téh alit kénéh! Ké, upami tos ageung!” Papap nyenghor.

“Hapé! Hapé! Hapé!” kitu nu teu weléh kapireng ku Papap. Wengi-wengi. Waktos nuju sisibukna midamel pé-ér ti kantor. “Hapé! Hapé! Hapé!” kitu saur lautan mahluk. Nu jarangjangan. Nu raksukanana sing sarwa bodas. Nu teras gumuruh dina impénan Si Papap. “Makaciih, Paaap!” saur Néng Welas. Énjing-énjing. Bari némbong-némbong hapé. Papap ngahuleng.