Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hiji Lalakon

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 14 Séptémber 2014 23:20:12

Bérés dirapalan. Diriung anak, incu, jeung buyut. Para tamu ondangan mah ngahaja sina ngarantay dahareun. Marasmanan. Teu hararayang teuing kudu sasalaman jeung nu rék ngawilujengkeun. Kacapé-capé.
"Wilujeng Eyang..!" ceuk salah saurang buyut uing nu umurna 275 taun. "Wilujeng..! Ngiring bingah," salah saurang incu nu umurna 212 taun ngarangkul bari nyiuman pipi.
"Selamat, Béh..!" Si Bungsu nu karék 180 taun ngusapan sirah uing bangun deudeuh.
"Didu'akeun sing bisa ngawangun rumah tangga nu sakinah mawaddah warohmah," ceuk mitoha lalaki nu keur dilahun ku pamajikan.
"Dupi Ema di mana?" uing nanya ka sakadang mitoha.
"Indung manéh mah keur disusuan kénéh di kamar ku Si Cikal..!" jawab mitoha bari ngéng wéh léwéh da hayang ngolomoh peremén loli.