Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bharatayuda

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 14 Séptémber 2014 22:11:04

Bisma geus rubuh. Najan kitu can tangtu meunang Pandawa téh. Sabab gantina panglima Kurawa Resi Drona, guruna. Resi Drona nu tadina kémpréng naha atuh waktuna perang mah dumadakan cageur. Ngulinkeun pedang, gada, komo mentangkeun panah mah kacida tapisna. Taya bédana jeung Bisma. Saha nu bisa ngayonan wewesén Drona. Arjuna najan hébat gé apan muridna. Saluhurna gé taktak moal ngaluhuran sirah. Duryudana ngagakgak nénjo prajurit nu aya dipihak Pandawa pating kocéak katiruk panah. Pandawa kadéséh. Keresna surti nempo Arjuna bingung téh. Gelenyu imut. “Tulungan, Kang,” cénah. “Antosan, Yi!” jut tina karéta. Kaluar ti médan laga, kuncung-kuncung muru rahayat nu keur ngagimbung di sisi tegal Kurusétra. Tuluy ngaharéwos ka tukang céndol. Teuing naon nu diomongkeun Keresna, geus kitu asup deui ka médan perang. Teu kungsi lila rob téh nu lalajo ningker dalang. Tukang céndol nyorowok, “Dalang tong licik! Drona téh kémpréng naha jadi jagoan!” Nu lalajo ngoyag-ngoyag panggung. Dalang ngadégdég handapeun gebog.