Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kunti

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 10 Séptémber 2014 21:53:12

Bulan mabra. Angin ngahiliwir. Hawar-hawar ajag babaung. Nu nyikikik. Meupeuskeun simpé. Matak muringkak. Kitu sotéh cék nu can nénjo. Geulisna bawa ngajadi. Rancunit tanding widadari. Dina hiji poé. Pirajeunan ngulampreng ka taman. Mangsa panonpoé keur molotot. Sang Surya teu ngiceup nénjo keureut beungeut ngadaun seureuh, tarang téja mentrangan, irung kuwung-kuwungan, cangkéng lengik lir papanting, imbit dempok. Matapoé ngembang kadu. Napasna turun naék. Tikoro ngadadak tuhur. Kumétap. Kunti ngarérét. Luk tungkul. Bungah aya, éra aya diteuteup ku nu gandang téh. Jen ngajanteng sisi talaga. Tuluy ucul pakéan. Culang-cileung. Taya nu lian kajaba dirina jeung panonpoé nu ngawaskeun. Terus tanggah. Keleweng malédogkeun imut. Gap. Disanggap ku panonpoé. Celepot dicium. Gejebur. Nu geulis teuleum. Ngeueum awak. Sakapeung sok ngarérétan ka nu ti tadi mencrong. Tuluy gugupay. “Yap, sarengan,” gerendengna teu sadar. Puguh éta pisan nu dianti. Teu mikir deui nu ngaduakalian. Surya ngajleng ti jomantara. Clé sisi talaga. Kunti ngarénjag. Langit ngadadak angkeub.