Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon Ki Syahwat

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 04 Séptémber 2014 21:59:08

Disiksik dikunyit-kunyit dicacag diwalang-walang. Cekéng. Bedog dilugas. Barasat. Kasebrot panon poé. Pamajikan di imah ngawakwak bari ngancam. “Lamun teu sanggup nalukeun hartina Nyai nu kudu nyingkah!” ngembang laja. Nu dianti teu burung ngurunyung malédogkeun imut. Matak ngalenyap. Jajantung beuki kerep ketugna. Les. Manéhna ngaléok lebah péngkolan. Kurunyung Ki Syahwat minangka badégana. Ngagégag ngajingjing gobang. “Ditungguan di tempat sasari!” cénah nyeuneu. “Narah!” cekéng. “Kéhéd siah! Ti iraha nampik pangasih?” ngacungkeun gobang. “Tong tatanya!” Der galungan. Uing geus jangji poé ieu kudu bisa meruhkeun manéhna. Wanci sareupna Ki Syahwat boboléh. Geuntak ditalikung. Disetorkeun ka pamajikan. “Kerem di dapur. Kadé leupas!” bungah. Tuluy dicangcang dina suku korsi nu didiukan. Sabot ngaleyep. Tinggal tambangna. “Ka mana?” Nyusud tapak sukuna. Reg. Hareupeun panto kamar. Rékép. Pirajeunan hayang noong. Méméh prak. Bray muka. Leungeun dibedol satarikna. Pamajikan. Di pipir ribut. Tuluy ka tukang. “Ki Syahwat ngunclungkeun manéh ka sumur,” cék RT. Pamajikan ceurik. “Jih?” cekéng kerung.