Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Paham

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 30 Agustus 2014 09:22:57

Si Emod. Budak yatim nu karék mangkat begér. Sanajan hirupna sarwa kakurangan, manéhna kaasup budak nu rapékan. Loba kadaék. Loba kabisa. Nya pas manéhna keur nyalsé mah sok rajeun daék jadi supir témbak. Mawa angkot cekelan uing.
Hiji poé. Dunungan bébéja. Si Emod ditéwak pulisi. Angkot ditahan. "Béréskeun ku ilaing!" cenah.
Jol ka kantor. Kasampak Si Emod keur dicarékan pulisi nu kumisna ngacir kawas buntut beurit.
"Naha sia téh meni ngéwa-ngéwa teuing ka aing téh?" nyorongot. Si Emod murungkut.
"Punten, Pa. Ngahina kumaha éta téh?" kuring nanya. Panasaran. Da moal mungkin budak téh wani-wani ngahina batur. Komo ka pulisi mah.
Si pulisi ngalieuk. Pok ngomong. "Si Kéhéd téh gogorowokan di jalan majarkeun aing gering. Majarkeun aing égang," nyarita bari kekerot. Molotot.
"Nami Bapa saha?"
"Dana!"
"Oh...!"
Karék inget yén trayék angkot cekelan téh Sukadana - Rumah Sakit - Sukarégang.