Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Haruuuh..!

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 21 Agustus 2014 00:11:52

Bérés tahajud. Golédag saré deui. Ngimpi panggih jeung Bung Karno. "Hidep téh budak soléh. Teu pantes hirup sangsara . Isuk, jugjug kebon awi di tungtung lembur. Aya dapuran awi konéng. Tah, di dinya milik anjeun!" Bérés méré amanat. Les ngaleungit.
Tabuh tujuh isuk-isuk geus tatan-tatan. Kencling indit ngajugjug tempat panuduhan. Enya wé aya dapuran awi konéng nu rada mencil. Teu loba mikir. Dapuran awi téh dibabad, laju dipacul akarna. Goréhél aya peti ukuran saméter pasagi. Bray dibuka. Barasat. Cahya konéng gilang-gumilang. Emas 24 karat! Peti dipanggul dibawa ka imah.
Geunjleung. Uing jadi jalma jegud. Pasipatan robah. Kumawasa. Umaing.
Unggal poé ngurilingan lembur. Aya nu dagang céndol. Ditalapung. Pas manéhna rék ambek. Dibabuk ku duit 50 juta. Jempé. Tukang Rujak. Tukang Béca. Tukang naon waé nu kapanggih ditalapungan. Kabéh jarempé barang dibabuk ku duit 50 juta mah.
Isukna. Barang muka panto. Hareupeun imah ngajajar jalma-jalma. Patingcorowok. “Juragan! Talapung abdi!”