Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

White Hacker

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 13 Agustus 2014 11:31:59

Layout keyboard virtual dinu Internet Banking di imeutan. Nyéréngéh seuri sorangan. Nalika nempo tapak curuk nu mencétan password nomer pin. Keylogger dipasang. “Beunang siah!” Geremetna. Email di kirim. “Pengamanan masih kurang, Boss!” Euweuh niat manéhna mah curaling kana duit batur. Ukur ngabéjaan. Dua bulan ti harita, layout keyboard virtual diacak koordinatna. Séréngéh deui asa aya tantangan anyar. Dicobaan maké tehnik sederhana. Screenshot. Laju nyikikik. Email dikirim deui. “Boss, ari damel webdesign téh tong nyusahkeun user. Sing emut papagah Steve Krug: Don't Make Me Think. Desain gagal nyaéta nu nyusahkan nu maké-na.” Regot kana cikopi baleuy. Gap, kana buku nu aya tulisan, ‘LKS Agama untuk kelas 2 SMA’……..*