Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hiji Mangsa Di Vancouver

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 09 Agustus 2014 17:40:40

Jam, menit teu karasa. Jog, ka nagara nu keur mangsa tiris kacida. Blus, asup ka kamar hotel. Rét, kana jam geus nunjukeun jam salapan peuting. Meureun geus asup waktu solat isya. Gerentes haté. Rérés solat, gap kana Qur’an. Ngaderes. “Trok” Sora panto nu ngetrok. Steffany, dunungan nu ngajak seminar di Kanada. Sup, manéhna teu loba nyarita. Ucul-ucul baju bulucun. Ukur bisa hookeun. Teu lila. Gep kana simbut, nuruban nu bulucun. “Kamu cantik, seksi... but I’m Moeslim.” Kuring ngantep nu nangkuban nyegruk. Rét deui, kana Qur’an na luhur méja. “Nuhun Gusti kuring keur éling,” golédag dihandapeun kasur. Guher....*