Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rayuan Maut Arjuna Ka Salah Saurang Korbanna

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 04 Agustus 2014 22:25:42

“Raray Nyai geulis!”
“Ah, nu leres?” bari ngaléndéan.
“Yang..!” nyowél gado.
“Uluh meni mesra ih..!” nyiwit cangkéng.
“Aduh géték,” api-api.
“Nyiwitna gé lalaunan da…”

“Mun abdi janten kembang?”
“Akang jadi kumbang!”
“Uluh meni raos..!” nepak tonggong.
“Teu nyeri da…”

“Akang téh leres nyaah ka abdi?”
“Raraosan mah kitu.”
“Jawab nu leres!” mencrong.
“Unggal detik cinta akang kanggé salira!”
“Naha bet kitu?”
“Apan salira naros…”

“Kang…!”
“Aya naon, Nyi?” papelong-pelong.

“Sasih naon Akang bade ngalamar téh?”
“Agustus taun payun.”
“Lami kénéh geuning..,” humandeuar.
“Ah, sing sabar wé.”
“Horéam ngantosan!”

“Sabar atuh!”
“Alim..!”
“Ulah bedegong!”
“Raraosan mah teu bedegong da...”
“Ari éta?”
“Naon téa, Kang?”
“Geuning alim ngantosan.”

“Kang, bade ka mana?” semu reuwas.
“Otak Akang ngebul,” teu tulus indit.
“Rambut Akang janten robih,” reuwas asli.
“Bener kitu?” ngaragap sirah.
“Aslina, Kang!”
“Naha bisa kieu geuning?”
“Numawi abdi gé teu ngartos.”
“Alhamdulillah, buuk Akang jadi galling,” laju ngaréngkénék.