Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

KakarÉn Lebaran

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 03 Agustus 2014 19:04:23

Kukurilingan di lembur néangan barudak yatim jeung tatangga nu mariskin, lebeng teu manggih. Asa ku anéh. Karék nyadar yén pangeusi lembur kabéhanana barudak ngora. Anyaran pangantén salelembur. Rét ka kénca jeung katuhueun imah warisan kolot, pangantén wungkul. Éra jeung kabita jadina, asa hayang kawin deui. Ngahuleng salila-lila dina golodog.
"Lamlikum..!" aya sora nu ngagebah. Embung ngajawabna gé, maenya salam kotka disingket kitu. Barang dirérét saha nu datang, gebeg! Aya jalma nyampeurkeun tapi euweuh sirahan. Rada asa-asa nampanan dampal leungeun nu ngajak sasalaman téh. "Anéh, nya?! Nya uing pisan hasil puasa anjeun nu sabulan kamari," pokna.