Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kulkas

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 21 Juli 2014 14:44:39

Puasa katompernakeun. Tengah poé. Bayeungyang. Puncerna kahanaang. Bray muka kulkas. Rujak buah Siwalan. Lir ngadoja. Semu kondang rupa entéh. Gigir-gigir mangkokna rambisak cireumisan. Cipruk gumarenclang. Rujak buah Mandalika. Pikabitaeun. Ngeplak bodas. Balon-balon cai tingkerebek. Muntel hawa nu kapegung. Na saha atuh jalmana. Nu geus méré bagja ka nu Puasa. Pirang taun, mangniiskeun Rujak Siwalan. Pirang taun, mangnyegerkeun rujak Mandalika. Bagja temen. Piraku nepi ka teu kaagéhan, pahalana jalma nu Puasa.