Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Arransemen Anjeun Jeung Kuring

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 13 Juli 2014 19:23:04

Ngimeutan partitur aransemén anjeun nu anyar pisan. Introduksina jumarigjeug léléngkah halu. Aya ciri notasi panggeuing ulah dirumpak, ngarandeg, manjangkeun, mondokan, atawa ngajeten teu ingkah di dinya. Kalan-kalan ucad-aced siga staccato atawa permata kumaha kahayang. Aya wates bar demi bar kahirupan anu kudu disorang tésis ketukan kahiji atawa arsis ketukan kadua. Da Capo atawa mulang deui ka pangbalikan. “Ieu konci F mayor tujuh min lima,” ceuk anjeun ngaharéwos. Aya rasa dumeling kakeueung kalalar sora gembrung hitarna. Tétéla mayor jeung minor hésé ngabédakeun. Lir kelir bodas jeung hideung jadi kulawu. Introduksi, réalistis, interlude campuh pagalo jeung émosi. Antukna hirup kumaha béhna wé, rék aransemén komposisi anyar atawa balik deui ka anu heubeul. Teu langkung anjeun.