Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Carita Hanaang

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 02 Juli 2014 10:43:25

Tengah poé. Morérét. Hanaang. Nyelang lohor ka imah. Anjog. Suwung. Kamana indung barudak? Mapag Si Bungsu ka sakola kitu? Kojéngkang kana kulkas. Gustiii! Emmh, aya ku ngarti éta manéhna. Rujak cuka ngabagug sabaskom. Rujak cangkaléng sarantang. Sirop Marjan beureum. Hemmh. Gidig nyokot gelas. Bingbang. Rujak cuka atawa cangkaléng? Kedewek nyiukkan rujak cangkaléng. Sacéntong-sacéntong. Cuuur, ditinyuh sirop Marjan beureum. Dikocék-kocék. Cetrék ngahurungkeun TV. Gék dina sofa. Regooot! Ngageleser. Nyecep ngalantisan tikoro tuhur. Kareueut. Gumerentes: Nuhun Geuliis! Katarimakeun ieu rujak cangkaléngna.
Teu kanyahoan ti tadina. Mang Saca geus aya gigireun. Nepak taktak. "Geus kabadé ti anggalna lah Lo!" ngagerendeng "Tangtu moal jauh, judulna 'Rejeki Poho Puasa' nya!" pokna, ngaléos bari ngahéhéh.