Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nungguan Nu Teu Jol

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 25 Juni 2014 13:15:10

"Kang, badé ka kamer? Abdi ngiring," Sekretaris nalék bari nuturkeun tukangeun. Kuring nu karék datang noyod teu ngaheueuhkeun. Hareupeun lift, angger ngabetem, kitu ogé dina jero lift. "Kunaon sih?" Manéhna muka omongan. "Teu nanaon, capé wéh!" Bari sup konci kamer, bray lampu kamer hurung. Golédag, kuring dina kasur, manéhna ngaca bari dungdak déngdék hareupeun kaca. Reup, kuring kasaréan. Hudang, nyampak manéhna masih diuk hareupeun kaca. Panonna beueus. "Kunaon?" Nu ditanya ukur males imut. "Naha, Akang mah teu jiga nu lian," Kuring ukur ngarénghap. "Batur nu ka tilu, mun aya jalma duaan, teu weleh jol..!" Gerentes haté....*